Nieuws

01-08-2011

Pilkington organiseert nieuw seminar over brandwerend glas

Pilkington organiseert nieuw seminar over brandwerend glas
Door grote veranderingen op het gebied van de brandwerende regelgeving en de aanwezige belangstelling voor brandwerend glas organiseert Pilkington Benelux B.V. in oktober een nieuw seminar over brandwerend glas. Pilkington Benelux B.V. is constant bezig met het zoeken naar oplossingen om de service aan haar klanten en relaties te verbeteren. In het verlengde hiervan organiseert Pilkington Benelux B.V. sinds een aantal jaren seminars voor haar klanten en relaties, zoals architecten, voorschrijvers en glasgerelateerde bedrijven. Zodat zij hun kennis kunnen vergroten en hun klanten goed kunnen adviseren.

Pilkington Benelux B.V. signaleert een toenemende animo voor deelname aan de seminars. Uit de reacties van de klanten en relaties blijkt dat zij de seminars zeer waarderen en dat zij deze van toegevoegde waarde vinden voor het vergroten van hun kennis.
In navolging van het seminar over ‘Zonwering met Glas’ dat in mei heeft plaats gevonden organiseert Pilkington Benelux B.V. in oktober een nieuw seminar over brandwerend glas. Dit naar aanleiding van de grote veranderingen op het gebied van de brandwerende regelgeving en de aanwezige belangstelling voor brandwerend glas. Een must voor bedrijven die brandwerend glas toepassen. De presentatie zal worden verzorgd door Roman Abrahams, Technical Advisory Service.

Overige artikelen: